KURZY - POZNÁNÍ

na ostrově Madeira

Vydej se za poznáním ostrova, vydej se na cestu plnou dobrodružství, vydej se za hranice všedních dnů, nech se obohatit novými zkušenostmi a postav svá přání na 1 místo.

Toužíš po změně, nové inspiraci, vlít notnou dávku energie do celého těla? Vyzkoušej jeden z kurzů, který bude tvým snům nejbližší. 

Pro koho jsou kurzy v mé nabídce určeny

Všechny kurzy v mé nabídce jsou určeny pro ŽENY bez rozdílu věku. Témata jsou vybraná tak, aby vás moje zkušenost s daným tématem mohla  co nejvíce obohatit. 

Individuální kurzy budu tvořit na podněty z vaší strany, ty budou určeny pro obě pohlaví (i pro MUŽE) a jejich obsah bude vznikat na základě vašich požadavků a společného doladění.

Kurzy budou pro minimálně 4 a maximálně pro 8 účastníků, zakládám si na kvalitě, ne na kvantitě.

Základní informace k jednotlivým kurzům si poslechněte ve videu a pak čtěte níže.

2 kurzy jsou určeny pouze pro ŽENY

  • které touží udělat si čas jen samy pro sebe
  • které chtějí načerpat energii z přírody
  • které chtějí uniknout od každodenních povinností
  • které chtějí vyrazit do světa a poznat jinou zem, jiné podnebí, jiné lidi, jinou krajinu.
  • které touží překonat své strachy
  • které se chtějí naučit relaxovat a meditovat
  • které touží po pohybu nám nejpřirozenějším a tím je chůze
  • které se chtějí naučit správně dýchat 
  • Prostě pro TY ŽENY, které touží po tom, udělat konečně něco „jinak“. 

CENA za týdenní kurz je 5.990,- Kč bez DPH / osoba

KURZ

Poznej tajuplný ostrov

Termíny pro ženy:
5.9.2024 - 12.9.2024
19.9.2024 - 26.9.2024

Poznej tajuplný ostrov je kurz určený pro všechny, kteří mají zájem o každodenní turistiku po méně známých místech na Madeiře. Náročnost tras je střední, denně našlapeme 9 – 12 km. 

TERMÍN  – i tak jsou 2 termíny na podzim určeny jen pro ženy a pro páry přesné datum uvedu během léta. Předběžně můžete počítat s tím, že bude směřovaný do první poloviny prosince 2024. 

Budeme se soustředit na jiné trasy, než na ty, které jsou uváděny jako 10 TOP ve všech příručkách Madeiry. Chodit budeme tam, kde nemíří kolony turistů. Kurz určitě není vhodný pro ty z vás, kteří míříte právě za TOPkami, tam doporučuji kteroukoli CK s průvodcem. Bez CK zapůjčit auto a projet si je sami nebo zakoupit jednotlivé výlety od agentur na Madeiře.

KURZ

Poznej flóru na ostrově

Termín bude až v roce 2025 a přesné datum uvedu na podzim 2024

⇓⇓⇓

Jsi turistka která na svých procházkách objevuje a zkoumá rostliny? Nebo už dokonce patříš mezi botanické nadšence? Jsi zahradnice a zajímá tě každá „neznámá“ rostlinka? Snažíš se zasadit náhodně sebrané semínko nebo ulomenou větvičku a s nadšením čekáš co z toho vyroste? 

Jsi bylinkářka která zkouší různé lektvary z nasbíraných úlovků? Jsi snad pěstitelka ovoce a zeleniny z kterých následně děláš chutné pokrmy nebo vše  s nadšením zavařuješ a jinak konzervuješ?

Pokud sis odpověděla aspoň na některou otázku ano a navíc toužíš oprostit se od každodenních povinností a zažít nové dobrodružství je tento kurz určený právě pro tebe. 

Co přesněji tě čeká na tomto kurzu se zaměřením na flóru Madeiry a vše spojené s rostlinkami okrasnými či ke konzumaci se dozvíš, když klikneš na Více info…

KURZ

Poznej své limity a urči si hranice

Nový termín bude až v roce 2025 a přesné datum uvedu během podzimu 2024

⇓⇓⇓

Chceš uniknout od každodenních povinností a udělat něco sama pro sebe? Konečně se rozhoupat a vyrazit do světa? Poznat jinou zem, jiné podnebí, jiné lidi, jinou krajinu. Poznat sama sebe, své limity a „zakořeněné“ vzorce, které ti mnohdy brání v plnění vlastních snů? Toužíš po tom udělat konečně něco „jinak“, toužíš po určité změně?

Pokud to uděláš zažiješ nejen něco…na co budeš dlouho s nadšením vzpomínat, ale dostaneš se z koloběhu každodenních povinností a teprve tehdy má tvoje podvědomí možnost zaznamenat, že jsi udělala něco „jinak“ vybočilas ze stereotypu a právě v tom momentě se ti začnou otevírat nové možnosti vnímání, začnou chodit nové nápady, kreativní mysl se nakopne a rozjede… Stisknutím tlačítka Více info zjistíš co vše můžeš zažít.

CENA za týdenní kurz je 5.990,- Kč bez DPH / osoba

Co je v této ceně zahrnuto: 

především můj čas strávený s vámi, předání mých zkušeností z těch oblastí, které budou v daném kurzu, který si zvolíte, obsaženy. Budu Vás doprovázet na všech cestách včetně toho, že budu Vaším osobním řidičem. 

Díky absolvování kurzu budete obohaceni nejen o poznání míst na ostrově, kam běžní turisté nezavítají, ale také o místa kde načerpáte energii. Místa, kde můžete pocítit takový „náboj“ jako když připojíte přístroj do zdroje. Ti jenž mají otevřené čakry to budou vnímat o to intenzivněji. Síla hor a oceánu Vám k tomu pomůže.

Obdržíte moje fotografie z kurzu a také video. Samozřejmě ti, kteří netouží být přímo na snímcích a záběrech zachycení, tak nebudou a jejich přání respektuji. Snímky a video z dané akce obdrží taktéž. 

Budeme chodit – pohyb a akce. Budeme meditovat nebo jen relaxovat – klid a procítění přítomného okamžiku. Budeme se smát – vrátíme se do dětských let, kdy pro nás byla hravost úplně přirozená. Budeme čerpat energii a z té „pojedete“ ještě dlouho poté, co se vrátíte domů…. O hmotné věci můžete přijít během pár minut, ale zážitky, které prožijete Vám nikdo nevezme…. 

Cena je platná pro podzimní kurzy v roce 2024. Cena s DPH je 7.248,- Kč, pro účastníky mých předešlých kurzů je sleva 15 %.

Rozpis cen, s kterými je nutné počítat a budou se lišit dle aktuální nabídky provozovatelů. Při objednávce mého kurzu je budu společně s Vámi objednávat, tudíž nemusíte mít obavy, že by se cena změnila třeba až před odletem.

Ubytování         4.000,-  až   8.000,-                      

Letenka             4.000,-  až 14.000,-

Pronájem auta  4.000,-  až   5.000,-

Cena u pronájmu auta je včetně pohonných hmot a řidiče.

Všechny ceny jsou vždy uvedeny v Kč na OSOBU a TÝDEN 

Ceny jsou uvedeny včetně DPH (u těchto služeb není možný odpočet)

Největší cenový rozdíl může vzniknout při koupi letenky, proto je budeme „vychytávat“. Každá letecká společnost má jinou cenovou politiku, a tu je potřeba znát, aby byla cena co nejvýhodnější.

Nemusí platit pravidlo jako dříve… letenka na poslední chvíli za pár kaček nebo naopak letek s předstihem za výhodnou cenu.

Translate »
Přejít nahoru